"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Uitleg

Hypotheekrenteofferte.nl maakt het makkelijk om de beste hypotheekdeal bij uw persoonlijke situatie te vinden en af te sluiten. Wij zijn in staat u van begin tot eind te helpen in uw zoektocht naar de meest geschikte hypotheek, van oriëntatie tot het afsluiten van uw hypotheek.

Hoe Hypotheekrenteofferte.nl u kan helpen:

Het afsluiten van een hypotheek is een grote beslissing, het betreft misschien wel de grootste financiële beslissing uit uw leven. Er zijn veel verschillende hypotheekverstrekkers actief die u graag als klant willen hebben, maar wat is de beste keuze voor u? Hypotheekrenteofferte.nl is in het leven geroepen met als doel deze vraag, op eenvoudige en onafhankelijke wijze, te beantwoorden.

Hypotheekrenteofferte.nl helpt u deze vraag te beantwoorden door u goed te informeren en te adviseren. Met behulp van onze hypotheekrente vergelijken en hypotheek berekenen tools geven wij u inzicht in de huidige hypotheekmarkt en uw persoonlijke situatie. Daarnaast vind u als hypotheeknemer hier alles wat u moet weten over het afsluiten van een hypotheek. U kunt bij ons terecht voor vragen en wij bieden u kostenloos en geheel vrijblijvend hypotheekadvies, dit advies geeft duidelijkheid en kunt u binnen 5 minuten aanvragen.

Naast informatie en advies kunnen wij u ook helpen met de uitvoering, oftewel het afsluiten van uw hypotheek. Dit gebeurd offline, op een persoonlijke manier. Dankzij onze landelijke dekking is Hypotheekrenteofferte.nl dus de alles-in-één oplossing voor iedereen die op zoek is naar de beste hypotheekdeal.

Waarom het verstandig is om voor Hypotheekrenteofferte.nl te kiezen:

Eerlijk hypotheekadvies is niet altijd vanzelfsprekend, niet alle hypotheekadviseurs en financiele instellingen zijn 100% onafhankelijk. Daarom vinden wij het belangrijk onafhankelijk hypotheekadvies voor iedereen toegankelijk te maken. Sinds 2009 zijn wij dé online hypotheekadviseur waar u op vrijblijvende wijze voor informatie, advies en uitvoering terecht kunt. Binnen onze dienstverlening werken wij uitsluitend met erkende hypotheekadviseurs, vergelijken wij het complete aanbod van hypotheekverstrekkers in Nederland en zijn wij op een persoonlijke manier betrokken bij het vervullen van uw hypotheekwensen.

Veelgestelde vragen:

Hypotheekrenteofferte.nl is een initiatief van hypotheekadviseurs uit Heerhugowaard. Hier hebben wij ons eigen financieel advieskantoor en helpen dagelijks mensen hun hypotheekwensen te vervullen. Wij werken samen met andere hypotheekadviseurs om onafhankelijk hypotheekadvies toegankelijk te maken in heel Nederland.

Ons kantoor is gevestigd in Heerhugowaard, echter werken wij samen met meerdere onafhankelijke hypotheekadviseurs door heel Nederland waardoor Hypotheekrenteofferte.nl een landelijke dekking heeft.

Hypotheekrenteofferte.nl kent een landelijke dekking, wanneer u advies bij ons aanvraagt komt deze aanvraag terecht bij een onafhankelijk hypotheekadviseur bij u in de buurt. Deze adviseur zal vervolgens de persoonlijke begeleiding bieden waar Hypotheekrenteofferte.nl bekend om staat.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde onafhankelijke hypotheekadviseurs met veel werkervaring. Het wordt altijd duidelijk wie uw hypotheekadvies zal opgestellen en door de mate van persoonlijke begeleiding zult u ervaren dat ons adviesproces zeer prettig en betrouwbaar is.

Nee, het aanvragen van hypotheekadvies via Hypotheekrenteofferte.nl is kostenloos en vrijblijvend.

Dat verschilt per aanvraag. Doorgaans betalen starters iets minder dan doorstromers en zijn de kosten voor ondernemers het hoogst. Wij rekenen een standaard uurtarief voor de tijd die het ons kost om uw hypotheek rond te maken. Van te voren geven wij een duidelijke kostenindicatie voor uw specifieke opdracht. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €1500 - €3000.

Voordat u zich laat afschrikken door het prijskaartje dat aan onafhankelijk hypotheekadvies verbonden is willen wij u duidelijk maken dat dit de normale tarieven zijn en dat goed hypotheekadvies u vaak op de lange termijn juist veel geld kan besparen.