"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheekrenteofferte.nl maakt het makkelijk om de beste hypotheekdeal bij uw persoonlijke situatie te vinden en af te sluiten. Wij zijn in staat u van begin tot eind te helpen in uw zoektocht naar de meest geschikte hypotheek, van oriëntatie tot het afsluiten van uw hypotheek.

Hoe Hypotheekrenteofferte.nl u kunt helpen:

Het afsluiten van een hypotheek is een grote beslissing, het betreft misschien wel de grootste financiële beslissing in uw leven. Er zijn veel verschillende hypotheekverstrekkers actief die u graag als klant willen hebben, maar wat is de beste keuze voor u? Hypotheekrenteofferte.nl is in het leven geroepen met als doel deze vraag, op eenvoudige en onafhankelijke wijze, te beantwoorden

Hypotheekrenteofferte.nl helpt u deze vraag te beantwoorden door u goed te informeren en te adviseren. Met behulp van onze kennis, ervaring en hulpmiddelen geven wij u inzicht in de huidige hypotheekmarkt en uw persoonlijke situatie. Daarnaast vindt u als hypotheeknemer hier alles wat u moet weten over het afsluiten van een hypotheek. U kunt bij ons terecht voor vragen en wij bieden u kosteloos een geheel vrijblijvend inventarisatiegesprek. Ná dit gesprek weet u wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welke kosten. U beslist pas ná dit gesprek of wij uw hypotheek mogen verzorgen.

Waarom het verstandig is om voor Hypotheekrenteofferte.nl te kiezen:

Eerlijk hypotheekadvies is niet altijd vanzelfsprekend, niet alle hypotheekadviseurs en financiële instellingen zijn 100% onafhankelijk. Daarom vinden wij het belangrijk om onafhankelijk hypotheekadvies voor iedereen toegankelijk te maken. Sinds 2009 zijn wij dé online hypotheekadviseur waar u op vrijblijvende wijze voor informatie, advies en uitvoering terecht kunt. Binnen onze dienstverlening werken wij uitsluitend met erkend hypotheekadviseurs, vergelijken wij het complete aanbod van hypotheekverstrekkers in Nederland en zijn wij op een persoonlijke manier betrokken bij het vervullen van uw hypotheekwensen.

Veelgestelde vragen:

Hypotheekrenteofferte.nl is een initiatief van Adviesgroep het Raadhuis te Heerhugowaard. Ons kantoor geeft dagelijks financieel advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen, maar dan voornamelijk in Noord-Holland. We zijn druk bezig met de uitbreiding van onze dienstverlening in de rest van Nederland.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Heerhugowaard, maar door de nauwe samenwerking met meerdere onafhankelijke hypotheekadviseurs in het land hopen we op korte termijn een landelijke dekking van hypotheekadviseurs aan te kunnen bieden.

Ná een korte telefonische inventarisatie bepalen wij samen met u wat het vervolgtraject kan gaan worden. Het persoonlijk advies kan dan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij u thuis met een aangesloten hypotheekkantoor bij u in de buurt.

Onze hypotheekadviseurs zijn allen ‘erkend financieel adviseur’ en in bezit van de verplichte vergunningen. Dit houdt tevens in dat zij regelmatig worden getoetst op kennis en ervaring en periodiek moeten voldoen aan vakbekwaamheidseisen.

Het aanvragen van het advies is gratis. Net als het 1e kennismakingsgesprek, waarna vervolgens het tarief bekend wordt gemaakt en u de keuze maakt om ons als hypotheekadviseur aan te nemen.

Het 1e inventarisatie- en kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Ná dit gesprek heeft de adviseur een indruk van de complexiteit van het advies en biedt u de dienstverlening aan tegen een ‘all-in tarief’ wat kan variëren tussen de €795,00 en €3.495,00.