"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Woonfonds

 (2021)

Woonfonds

Woonfonds logo

Woonfonds is een merk van Achmea en biedt hypotheek- en verzekeringsproducten aan. Het is een Brabants bedrijf met 350 werknemers die sinds 1973 actief is op de hypotheekmarkt. Producten van Woonfonds worden aangeboden via onafhankelijke adviseurs. De activiteiten van Woonfonds zijn gericht op particulieren.

Over Woonfonds

Het Woonfonds zet in op het 'genot van het wonen', zoals ze zelf aangeven proberen ze met prima rentetarieven en uitstekende voorwaarden mensen te helpen om comfortabel te kunnen wonen in een woning die bij hun past. Naast extra woongenot biedt het woonfonds zijn klanten nog twee andere zekerheden, namelijk blijvende aandacht en een besparing in de kosten.

Wie een hypotheek via Woonfonds afsluit profiteert niet zo zeer van lage rentetarieven, die zijn prima maar marktconform. Hetgeen waar Woonfonds op inzet is de flexibiliteit van hun hypotheken. Er wordt volgens het bedrijf met de klant meegedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Op de website van Woonfonds worden de volgende voorbeelden gegeven: ruime mogelijkheden om boetevrij af te lossen, geen administratiekosten bij wijzigingen, geen annuleringskosten, geen boete bij verkoop, mogelijkheid om te middelen met een lagere rente en de hypotheekofferte die standaard 4 maanden geldig is.

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Woonfonds. Mocht u willen weten of een hypotheek bij Woonfonds de meest geschikte keuze is voor uw situatie dan kunnen wij u daar uitsluitsel over geven. U kunt kosteloos en vrijblijvend advies bij ons aanvragen, dit doet u via onze hypotheekadvies aanvragen pagina. U mag ons overigens ook bellen of een email sturen.

Onze mening over Woonfonds als hypotheekverstrekker

Onze mening over Woonfonds zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Woonfonds?