"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Vista

 (2021)

Vista

Vista logo

Vista Hypotheken is een Nederlandse hypotheekverstrekker die sinds 18 april 2018 actief is op de hypotheekmarkt. Deze hypotheekaanbieder is opgericht door de Rabobank om de concurrentie aan te gaan met andere aanbieders die voordelige hypotheekrentes aanbieden voor lange rentevast periodes. Vista richt zich primair op starters, oftewel consumenten die een eerste huis kopen en nog nooit met een hypotheek te maken hebben gehad. Ze proberen zich te onderscheiden met heldere, eenvoudige voorwaarden en een aantrekkelijk rentetarief voor hypotheken met een lange rentevast periode (≥ 20 jaar).

Over Vista

Door de steeds strengere kapitaaleisen voor de traditionele banken wordt het steeds moeilijker voor deze organisaties om te concurreren op de hypotheekmarkt. Nieuwe partijen die institutionele beleggers koppelen aan de hypotheekmarkt maken in rap tempo hun opwachting. Met Vista Hypotheken probeert de Rabobank zijn prominente positie op de hypotheekmarkt te waarborgen. Hiervoor werkt het samen met Robeco die de financiering regelt via zijn Robeco Dutch Mortgages Fund. Dit fonds geeft institutionele beleggers als pensioenfondsen, verzekeringen en beleggingsfondsen de mogelijkheid om de hypotheekmarkt te betreden.

De hypotheekproducten van Vista Hypotheken zijn via onafhankelijke hypotheekadviseurs af te sluiten. Heeft u interesse in een hypotheek bij Vista dan kunnen wij u helpen om te ontdekken of een hypotheekproduct bij deze hypotheekverstrekker daadwerkelijk de beste keuze is voor uw situatie. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend hypotheekadvies bij ons aanvragen.

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker en hun huidige productaanbod verwijzen wij u naar de website van Vista Hypotheken.

Onze mening over Vista als hypotheekverstrekker

Onze mening over Vista zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Vista?