"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Venn Hypotheken

 (2021)

Venn Hypotheken

Venn Hypotheken logo

Venn Hypotheken is een merk van de Britse vermogensbeheerder Venn Partners en heeft op 8 maart 2016 zijn intrede gedaan op de Nederlandse hypotheekmarkt. Venn Hypotheken is geen bank maar financiert zijn hypotheken met geld van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen. Volgens Venn Hypotheken werkt dit in het voordeel van de klant, naar eigen zeggen zijn ze efficiënter, voordeliger, duidelijker en eerlijker in hun dienstverlening dan de traditionele bank. Ze streven naar begrijpelijke en eerlijke hypotheken voor iedereen.

Over Venn Hypotheken

Of je nu flexwerker, ZZP'er, eigen baas of in vaste loondienst bent, Venn Hypotheken helpt iedereen met zijn hypotheek.Voor iedereen worden dezelfde rentetarieven gehanteerd. Het bedrijf communiceert dat het voor zorgvuldig en eerlijk zakendoen staat en dat dit zich niet alleen uit in voordelige hypotheekrente maar ook in aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Venn Hypotheken werkt samen met speciaal geselecteerde hypotheekadviseurs en andere gespecialiseerde partijen. Producten van deze hypotheekverstrekker kunnen uitsluitend via deze partners afgesloten worden. Hiermee worden de kosten laag gehouden terwijl de kwaliteit van het proces gewaarborgd blijft.

Wilt u meer weten over deze hypotheekverstrekker dan verwijzen wij u naar de website van Venn Hypotheken. Mocht u geïnteresseerd zijn in een hypotheek bij Venn Hypotheken dan kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend hypotheekadvies bij ons aanvragen. Wij vergelijken alle hypotheekaanbieders en helpen u te ontdekken welk hypotheekproduct het beste bij uw situatie past.

Onze mening over Venn Hypotheken als hypotheekverstrekker

Onze mening over Venn Hypotheken zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Venn Hypotheken?