"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Tulp Hypotheken

 (2021)

Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken logo

Tulp Hypotheken is een handelsnaam van Tulpenhuis 1 B.V. en is sinds 2018 in Nederland actief als hypotheekverstrekker. Hypotheken van Tulp Hypotheken worden gefinancierd uit kapitaal van (buitenlandse) investeerders. Tulp Hypotheken streeft naar een optimale mix van producteigenschappen, hierbij houdt het zowel rekening met de klant als met de investeerders. Door duidelijke keuzes te maken, bijvoorbeeld voor een klantgroep, een financieringsvorm, het type investeerder en door dingen bewust niet te doen wil het bedrijf een heleboel klanten helpen met een goede financiering tegen een aantrekkelijke rente.

Over Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken richt zich binnen zijn dienstverlening voornamelijk op starters die een huis boven de hypotheekgarantiegrens van 265.000 euro willen kopen en hiervoor meer dan 90% van de waarde van de woning leent en een rentevast periode van 20 jaar of langer kiezen. Daarnaast biedt Tulp Hypotheken alleen hypotheken aan voor de aankoop of verbouwing van een bestaande woning. Voor deze doelgroep zegt Tulp Hypotheken een goed product aan te bieden.

Tulp Hypotheken zegt een hypotheekverstrekker te zijn die met beide benen op de grond staat, ze weten wat ze willen en met wie ze willen samenwerken. In hun dienstverlening steven ze naar duidelijkheid (heldere voorwaarden), een persoonlijke benadering via onafhankelijke adviseurs en bewust ondernemen door keuzes te maken en een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Het bedrijf wilt met Tulp Hypotheken een succesvol bedrijf opbouwen dat zich richt op de lange termijn en uitgroeien tot een merk uitgroeien waarin mensen zich herkennen en waarbij ze zich thuis voelen.

De belangrijkste investeerder achter Tulp Hypotheken is het in Londen gevestigde TwentyFour Asset Management. Dit bedrijf is onderdeel van Vontobel, een grote investeringsbank van Zwitserse oorsprong.

Hypotheekproducten van Tulp Hypotheken kunnen uitsluitend afgesloten worden met behulp van een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bent u geinteresseerd in een hypotheek van Tulp Hypotheken dan kunnen wij u helpen bij het afsluiten. U kunt kosteloos en geheel vrijblijvend hypotheekadvies bij ons aanvragen. Wij bekijken dan uw persoonlijke situatie en bepalen of een hypotheek bij Tulp Hypotheken daadwerkelijk de beste keuze voor u is.

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Tulp Hypotheken.

Onze mening over Tulp Hypotheken als hypotheekverstrekker

Onze mening over Tulp Hypotheken zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Tulp Hypotheken?