"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Triodos Bank

 (2021)

Triodos Bank

Triodos Bank logo

Triodos Bank is van origine een Nederlandse bank die in 1980 is opgericht. Inmiddels is Triodos Bank ook actief in België, Engeland, Spanje en Duitsland en wordt Triodos Bank als Europese bank aangeduid. Het hoofdkantoor van Triodos Bank is gevestigd in het Nederlanse Zeist. De bank heeft wereldwijd ongeveer 700.000 rekeninghouders en heeft een divers aanbod aan financiële producten. Triodos Bank zet in op duurzaamheid, naar eigen zeggen is Triodos een van de duurzaamste banken ter wereld. Bij Triodos Bank geloven ze dat geld veranderkracht heeft, daarom financiert Triodos Bank initiatieven die bijdragen aan de kwaliteit van leven en een positieve verandering in de samenleving in gang zetten.

Over Triodos Bank

Triodos Bank geeft aan dat het duurzaam bankieren er niet slechts bij doet, maar dat de bank er in 1980 voor is opgericht. Inmiddels heeft de bank al meer dan 5000 projecten gefinancierd die een impact hebben gemaakt in 45 landen wereldwijd. De projecten van Triodos Bank richten zich op duurzaamheid en positieve veranderingen in de samenleving. U kunt daarbij denken aan betere zorg voor kwetsbare ouderen en kinderen, productie van schonere energie of bijvoorbeeld het verminderen van voedselverspilling. Triodos Bank is trots op zijn onafhankelijkheid en bewaakt waar het als organisatie voor staat door als bedrijf een bijzondere rechtsvorm te hanteren.

Bij Triodos Bank geldt, hoe energiezuiniger uw huis, hoe lager de rente. De bank biedt zelfs aan te helpen bij het verduurzamen met gratis advies. Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker en zijn huidige productaanbod verwijzen wij u naar de website van Triodos Bank. Mocht u interesse hebben in een hypotheek bij Triodos Bank dan helpen wij u graag te ontdekken of een hypotheek bij Triodos daadwerkelijk de beste keuze is voor uw situatie. U kunt kosteloos en geheel vrijblijvend advies bij ons aanvragen.

Onze mening over Triodos Bank als hypotheekverstrekker

Onze mening over Triodos Bank zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Triodos Bank?