"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Tellius

 (2021)

Tellius

Tellius logo

Tellius is een handelsnaam van stichting Tellius Hypothekenfonds en een initiatief van Syntrus Achmea; een partij met ruim 50 jaar ervaring op de Nederlandse hypotheekmarkt. Het bedrijf werkt in opdracht van institutionele beleggers als pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen. Tellius is graag serieus als het om hypotheken gaat, het belang van goed advies en een duidelijke kennisgeving van de risico's wordt groot bevonden. Hier probeert Tellius zijn hypotheken en dienstverlening op af te stemmen.

Over Tellius

Achmea liet in juli 2014 weten onder het merk Tellius hypotheken te gaan verkopen. Vanaf 2016 verstrekt Tellius (voorlopig) echter geen hypotheken meer aan nieuwe klanten. Als reden wordt gegeven dat de gewenste omvang is bereikt. De reden dat we Tellius toch toegevoegd hebben aan de lijst met actieve hypotheekverstrekkers is omdat ze bestaande klanten nog wel bedienen en de kans bestaat dat ze in de toekomst ook weer nieuwe klanten toe zullen laten.

Inmiddels heeft Achmea ook het merk Syntrus gelanceerd, omdat dit een handelsmerk is van hetzelfde concern zullen er overeenkomsten in de dienstverlening te ontdekken zijn. Wij verwijzen u graag naar de pagina van Syntrus of de volledige lijst met alle hypotheekverstrekkers.

Onze mening over Tellius als hypotheekverstrekker

Onze mening over Tellius zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Tellius?