"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Syntrus

 (2021)

Syntrus

Syntrus logo

Syntrus is een merk van het Nederlandse Achmea B.V., een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland, en maakt onderdeel uit van Achmea Groep. Syntrus was vroeger actief onder de naam PVF Achmea Hypotheken. Inmiddels helpt Syntrus al ruim 50 jaar mensen met hun hypotheek. Hypotheekproducten van Syntrus kunnen via een onafhankelijk hypotheekadviseur worden afgesloten.

Over Syntrus

Syntrus is geen bank maar een pensioenfondsen belegger, het bedrijf belegt geld van meer dan 50 pensioenfondsen. Hierdoor kunnen zij hypotheken tegen scherpe rentetarieven aanbieden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, hier vinden de dagelijkse werkzaamheden plaats en worden bijvoorbeeld de hypotheekaanvragen die Syntrus via onafhankelijk hypotheekadviseurs binnenkrijgt gecontroleerd en in behandeling genomen. Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Syntrus Achmea Hypotheken.

Als particulier kunt u niet zelf rechtstreeks een hypotheek bij Syntrus aanvragen, hiervoor kunt u bij een onafhankelijk hypotheekadviseur terecht. Heeft u interesse in een hypotheek bij Syntrus Achmea Hypotheken dan helpen wij u graag het hypotheekproduct te vinden die het beste bij uw situatie past. Hypotheekadvies kan geheel kosteloos en vrijblijvend bij ons aangevraagd worden via onze hypotheekadvies aanvragen pagina.

Onze mening over Syntrus als hypotheekverstrekker

Onze mening over Syntrus zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Syntrus?