"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij RegioBank

 (2021)

RegioBank

RegioBank logo

RegioBank is sinds januari 2017 een merknaam van de Volksbank. Voorheen was RegioBank N.V. een zelfstandige bank, ontstaan nadat de CVB Bank met Regio Bank in 2007 fuseerde. De overgang van zelfstandige bank naar merk kwam voort uit een wijziging in de structuur van de Volksbank. De Regiobank is, zoals u al kunt opmaken uit de naam, een regionaal georiënteerde bank. Bij RegioBank kiezen ze voor een persoonlijke benadering en geven ze hun klanten de mogelijkheid gewoon even binnen te lopen, met ruim 530 zelfstandige adviseurs is er namelijk altijd een kantoor in de buurt.

Over RegioBank

RegioBank heeft een divers productaanbod, u kunt er terecht voor betalen, sparen, beleggen en voor hypotheken. De RegioBank is een onderscheidende speler op de hypotheekmarkt en wint de laatste jaren aan populariteit door hun keuze om in plaats van steeds meer kantoren te sluiten juist steeds meer regionale vestigingen te openen. Daarmee gaat het bedrijf in tegen de ontwikkelingen die bij veel bedrijven te zien is, namelijk meer focus op online en minder fysieke locaties. RegioBank wilt juist voorkomen dat het uit het straatbeeld verdwijnt. Dat RegioBank inzet op regionaal en persoonlijk betekend overigens niet dat het op online gebied onder doet voor de andere hypotheekverstrekkers, ook de RegioBank biedt namelijk online bankieren aan.

Hypotheken van RegioBank kunnen worden afgesloten via zelfstandige RegioBank kantoren bij u in de buurt, volgens de RegioBank zijn hun zelfstandige adviseurs onafhankelijk en adviseren ze naast producten van RegioBank ook hypotheekproducten van andere aanbieders. Welke aanbieders dit zijn en of er echt van 100% onafhankelijkheid kan worden gesproken is echter niet duidelijk.

Wij helpen u graag te ontdekken of een hypotheek bij RegioBank daadwerkelijk de beste keuze is bij uw situatie. U kunt kosteloos en geheel vrijblijvend advies bij ons aanvragen via de hypotheekadvies aanvragen pagina. Voor meer informatie over een hypotheek bij Regiobank verwijzen wij u naar de website van RegioBank.

Onze mening over RegioBank als hypotheekverstrekker

Onze mening over RegioBank zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van RegioBank?