"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Reaal

 (2021)

Reaal

Reaal logo

Reaal is al meer dan honderd jaar actief in Nederland, vanaf 1904 biedt het bedrijf zijn diensten al aan. Reaal is een merk van de Nederlandse verzekeringsmaatschappij VIVAT. Reaal verkoopt hypotheken, levensverzekeringen, schadeverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Het hoofdkantoor van Reaal is gevestigd in Amstelveen, daarnaast heeft het bedrijf kantoren in Alkmaar, Assen, Utrecht en Rotterdam.

Geschiedenis van Reaal

Reaal is al ruim honderd jaar actief in Nederland. Het bedrijf komt voort uit de fusie tussen De Centrale (opgericht in 1904) en Concordia, vanaf 1990 gingen deze bedrijven verder onder de naam Reaal Groep. In 1997 fuseerde SNS Bank en REAAL Groep tot SNS REAAL. SNS REAAL is op 1 januari 2013 genationaliseerd en per 1 juli 2014 zijn de verzekeringsactiviteiten van SNS REAAL gebundeld in VIVAT. Het Chinese bedrijf Anbang Insurance Group heeft op 27 juli 2015 VIVAT overgenomen, inclusief Reaal dat nu als merk van de Nederlandse verzekeraar VIVAT zijn diensten aanbiedt. SNS Bank is daarentegen opnieuw naar de beurs gebracht en maakt geen onderdeel meer uit van VIVAT. Meer informatie over een hypotheek bij deze hypotheekverstrekker vindt je op de website van Reaal.

Onze mening over Reaal als hypotheekverstrekker

Onze mening over Reaal zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Reaal?