"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Obvion

 (2021)

Obvion

Obvion logo

Obvion is een Nederlandse hypotheekverstrekker die hypotheken voor particulieren verzorgd. Het bedrijf is in 1980 begonnen als ABP Hypotheken, vanaf 2002 is ABP Hypotheken in samenwerking met de Rabobank onder de naam Obvion verder gegaan. Sinds 2012 is Obvion een 100% dochteronderneming van de Rabobank. Obvion heeft inmiddels 35 jaar ervaring en 600 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heerlen, de hypotheekproducten van Obvion worden via het intermediair verkocht.

Over Obvion

Obvion biedt hypotheken voor iedereen, of je nu wel of geen vast contract hebt, of je ondernemer, zzp-er of senior bent. Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Obvion. Op deze website vind u onder andere 10 redenen om voor Obvion te kiezen, dit is misschien wel interessant om eens te bekijken.

Obvion verstrekt zijn hypotheken uitsluitend via het intermediair, dit houdt in dat u advies moet aanvragen bij een onafhankelijk hypotheekadviseur om een hypotheekproduct bij Obvion af te kunnen nemen. Waarom Obvion dit doet leest u op deze pagina. Wij als onafhankelijke adviespartij kunnen u helpen een hypotheek bij Obvion af te sluiten, vraag hiervoor advies aan op onze hypotheekadvies aanvragen pagina, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. 

Onze mening over Obvion als hypotheekverstrekker

Onze mening over Obvion zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Obvion?