"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij NIBC Direct

 (2021)

NIBC Direct

NIBC Direct logo

NIBC Direct is in 1945 opgericht door de Nederlandse regering met als doel de wederopbouw van Nederland na de tweede wereldoorlog te financieren. Sinds 2008 is NIBC Direct een bank voor sparen en hypotheken in Nederland, België en Duitsland. De bank heeft inmiddels al meer dan 200.000 klanten. Binnen de dienstverlening van NIBC Direct staat één doel centraal: tevreden klanten.

Geschiedenis van NIBC Direct

NIBC Direct is in 1945 opgericht door de Nederlandse regering met als doel de wederopbouw van Nederland na de tweede wereldoorlog te financieren. De bank was destijds bekend onder de naam Herstelbank, maar heette officieel de Maatschappij tot Financiering van Nationaal Herstel. Later, in 1971 werd de naam gewijzigd naar De Nationale Investeringsbank. In 2005 werd de bank overgenomen door een consortium van financiële instellingen en investeerders waaronder ABN AMRO, Delta Lloyd en Banco Santander. Dit gebeurde onder leiding van de investeringsmaatschappij J.C Flowers & Co LLC. Sindsdien is de naam NIBC Bank. NIBC Bank begon in 2008 met het aantrekken van spaargelden en het verstrekken van hypotheken onder de naam NIBC Direct.

Bent u geïnteresseerd in een hypotheek bij NIBC Direct dan kunt u een van de hypotheekproducten van deze bank afsluiten via een onafhankelijk hypotheekadviseur. Onze adviseurs helpen u graag te ontdekken of een hypotheek bij NIBC Direct daadwerkelijk de beste keuze bij uw situatie is. U kunt kosteloos en geheel vrijblijvend hypotheekadvies bij ons aanvragen.

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van NIBC Direct.

Onze mening over NIBC Direct als hypotheekverstrekker

Onze mening over NIBC Direct zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van NIBC Direct?