"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Nationale-Nederlanden

 (2021)

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden logo

Nationale-Nederlanden is een Nederlandse financiële dienstverlener en een handelsmerk van NN Groep. Nationale-Nederlanden heeft 170 jaar ervaring en behoort met ruim 5 miljoen particulieren en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Het productaanbod bestaat uit verzekeringen, pensioenen, spaarproducten, hypotheken, beleggingsproducten en leningen.

Geschiedenis van Nationale-Nederlanden

In 1963 fuseerde de verzekeringsmaatschappijen De Nederlanden van 1845 en De Nationale Levensverzekering-Bank, in eerste instantie bleven beide partijen onder hun eigen naam werken, maar in 1970 werd de naam gewijzigd in Nationale-Nederlanden Levensverzekering Maatschappij N.V. In 1991 werd NMB Postbank gezien als een ideale fusiepartner, de onderneming werd hierdoor onderdeel van ING Groep. Binnen de ING Groep werden de activiteiten voortgezet onder de naam Nationale-Nederlanden.

In 2008 werd de ING Groep getroffen door de kredietcrisis, het had staatshulp nodig om overeind te blijven. De voorwaarden voor deze ondersteuning vanuit de staat was dat de ING Groep zijn verzekerings- en investment management-activiteiten zou verkopen. Deze activiteiten werden in 2013 gebundeld onder de naam Nationale-Nederlanden en kwamen in het beheer van het nieuwe NN Groep. Op 5 juni 2014 werd de beursgang van NN Groep aangekondigd. ING Groep moest voor het eind van 2015 minstens 50% van de aandelen NN Groep verkocht hebben en een jaar later moest het alle aandelen verkocht hebben.

Vanaf 2016 is NN Groep volledig onafhankelijk van ING Groep en is Nationale-Nederlanden de officiële handelsnaam. Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker en het huidige productaanbod verwijzen wij u naar de website van Nationale-Nederlanden.

Onze mening over Nationale-Nederlanden als hypotheekverstrekker

Onze mening over Nationale-Nederlanden zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Nationale-Nederlanden?