"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij MUNT Hypotheken

 (2021)

MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken logo

MUNT Hypotheken is een handelsnaam van de onafhankelijke vermogensbeheerder Dutch Mortgage Funding Company en kwam in 2014 op de Nederlandse markt. MUNT Hypotheken verstrekt hypotheken op basis van kapitaal van een groot aantal Nederlandse pensioenfondsen. MUNT Hypotheken zet in op snelheid, transparantie en een scherpe prijs. Hiermee hoopt de hypotheekaanbieder de toon te zetten en streeft het ernaar om de beste hypotheekverstrekker van Nederland te zijn.

Over MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken was bij hun introductie op de hypotheekmarkt een vernieuwende partij. De regulering rondom kapitaalverstrekking van traditionele banken werd steeds strenger waardoor er een kans ontstond om te concurreren met het aanbod van deze gevestigde namen op de hypotheekmarkt. Door leningen te verstrekken op basis van kapitaal van institutionele beleggers als pensioenfondsen kan MUNT Hypotheken een aantrekkelijk product aanbieden, tegen een scherpe rente.

Bij de organisatie en verzorging van MUNT Hypotheken zijn drie partijen betrokken; MUNT Hypotheken, Dutch Mortgage Funding Company en Stater. MUNT Hypotheken verstrekt de leningen voor de aankoop van een huis of voor het oversluiten van een lopende hypotheek, Dutch Mortgage Funding Company investeert het kapitaal voor de leningen en Stater beheert de hypotheken.

Munt Hypotheken biedt zijn producten uitsluitend via onafhankelijke hypotheekadviseurs aan. Mocht u geïnteresseerd zijn in een hypotheekproduct van MUNT Hypotheken dan kunnen wij u helpen om dit product af te sluiten. U kunt via ons hypotheekadvies aanvragen formulier kosteloos en geheel vrijblijvend advies bij ons aanvragen. Wij bekijken uw situatie en controleren vervolgens of een hypotheek van MUNT Hypotheken voor u de beste keuze is en kunnen u helpen uw hypotheek af te sluiten.

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van MUNT Hypotheken.

Onze mening over MUNT Hypotheken als hypotheekverstrekker

Onze mening over MUNT Hypotheken zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van MUNT Hypotheken?