"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Moneyou

 (2021)

Moneyou

Moneyou logo

Moneyou is een Nederlandse financiële dienstverlener en is opgericht in 2001. Moneyou begon als online label voor hypotheken van ABN AMRO en is inmiddels een zelfstandige dochteronderneming van ABN AMRO geworden. Moneyou biedt naast hypotheken ook spaarrekeningen aan en bemiddeld in doorlopend krediet. In 2011 was Moneyou naar eigen zeggen de eerste aanbieder van een online 'doe-het-zelf hypotheek' in Nederland. De ambitie van Moneyou luidt: "de meest eenvoudige en innovatieve online bank worden".

Over Moneyou

Via Moneyou regelt u zelf en 100% online je hypotheek. Het is via Moneyou mogelijk om zonder persoonlijk advies uw hypotheek aan te vragen. Hierbij wordt er hulp geboden door een Hypotheekcoach. Moneyou gelooft dat mensen best weten wat goed voor ze is en probeert consumenten aan te sporen om op zichzelf te vertrouwen en hun eigen financiën te regelen.

Wanneer u zelf uw hypotheek online wilt gaan samenstellen is het belangrijk dat u kennis heeft over hypotheken en inzicht heeft in uw eigen financiële situatie, zo vind ook Moneyou. Vandaar dat Moneyou hun klanten verplicht eerst een kennis- en ervaringstoets te doen om te controleren of zij in staat zijn om financieel de juiste keuzes te maken.

Tip: Minimale kosten voor het afsluiten van een hypotheek door dit zelf te regelen klinkt aantrekkelijk, vergeet echter niet te kijken naar de rentetarieven en de geldende voorwaarden op de producten van Moneyou en deze te vergelijken met het aanbod van de andere hypotheekverstrekkers.

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker en hun huidige productaanbod verwijzen wij u naar de website van Moneyou.

Onze mening over Moneyou als hypotheekverstrekker

Onze mening over Moneyou zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Moneyou?