"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Merius

 (2021)

Merius

Merius logo

Merius Hypotheken is sinds 2016 actief als hypotheekverstrekker. Merius Hypotheken is een handelsnaam van Fenerantis B.V. en onderdeel van CMIS Group. Fenerantis B.V. biedt een platform voor investeerders om te investeren in hypotheken. CMIS Group biedt als overkoepelende organisatie het volledige pakket van servicing van hypotheken. Deze jonge speler op de hypotheekmarkt heeft zichzelf ten doel gesteld om de samenwerking tussen geldverstrekker, financieel adviseur en consument efficiënter te maken. Om dit doel te bereiken zetten ze voornamelijk in op technologische innovatie.

Over Merius Hypotheken

In 2014 stond de huizenmarkt op springen, veel mensen wilden zo snel mogelijk weten wat zij konden lenen om hun droomhuis te kunnen kopen. Het idee van Merius Hypotheken ontstond uit de observatie dat een hypotheek aanvragen een ingewikkeld proces is die soms te lang duurt waardoor mensen hun droomhuis aan hun neus voorbij zagen gaan.

Om dit probleem op te lossen heeft Merius Hypotheken ingezet op de technologie. Op 1 september 2016 startte Merius Hypotheken met het aanbieden van zijn diensten waarbij het zich naar eigen zeggen onderscheid door een technologisch geavanceerd acceptatieproces. Hierdoor zegt Merius Hypotheken meer duidelijkheid en voorspelbaarheid te kunnen bieden voor de klant en de adviseur. 

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Merius Hypotheken.

Onze mening over Merius als hypotheekverstrekker

Onze mening over Merius Hypotheken zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Merius?