"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Lloyds Bank

 (2021)

Lloyds Bank

Lloyds Bank logo

Lloyds Bank is onderdeel van Lloyds Banking Group en bood in het verleden zijn financiële diensten in Nederland aan onder de handelsnaam Bank of Scotland. Sinds 2014 biedt de Lloyds Banking Group zijn diensten in Nederland aan onder de handelsnaam Lloyds Bank. Lloyds Banking Group is in 2009 ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds Bank en Bank of Scotland. Lloyds Banking Group is sinds 1966 actief in Nederland met verschillende bancaire producten en diensten voor zowel consumenten als bedrijven.

Over Lloyds Bank

Lloyds Bank is in Nederland een kleinere speler op de hypotheekmarkt maar wel onderdeel van een grote organisatie genaamd Lloyds Banking Group. De geschiedenis van deze organisatie gaat terug naar 1695, dit is het jaar waarin Bank of Scotland werd opgericht. Tegenwoordig is Lloyds Banking Group actief in 6 landen en zijn ze voornamelijk in Groot-Brittannië erg groot, één op de vier Britten is klant. In het totaal heeft Lloyds Banking Group in Groot-Brittannië meer dan 30 miljoen klanten. In Nederland heeft Lloyds Banking Group onder zijn handelsnaam Lloyds Bank al meer dan 100.000 mensen geholpen met hun hypotheek. Voor meer informatie over hypotheken bij deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Lloyds Bank.

Onze mening over Lloyds Bank als hypotheekverstrekker

Onze mening over Lloyds Bank zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Lloyds Bank?