"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij IQWOON

 (2021)

IQWOON

IQWOON logo

IQWOON is een handelsnaam van Quion Hypotheekbemiddeling B.V. en is onderdeel van de Blauwtrust Groep. Deze groep heeft onder meer ook De Hypotheker in zijn bezit. Hypotheken via IQWOON worden door een buitenlandse bank verstrekt, welke bank dit is wordt niet bekend gemaakt. De hypotheekverstrekker is sinds 2016 actief op de Nederlandse markt. De ambitie van IQWOON is hun klanten te helpen om zorgeloos te wonen, nu en later.

Over IQWOON

IQWOON zegt de klant centraal te stellen, ze beloven moderne voorwaarden en scherpe rentetarieven. Producten van IQWOON worden via het intermediair verkocht, dat betekend dat hypotheekproducten van IQWOON alleen via een onafhankelijk hypotheekadviseur afgesloten kunnen worden.

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker en hun huidige productaanbod verwijzen wij u naar de website van IQWOON. Mocht u interesse hebben in een hypotheek bij IQWOON kunnen wij u daarbij helpen. Door vrijblijvend advies bij ons aan te vragen zullen wij uw persoonlijke situatie bekijken en controleren of een hypotheek bij IQWOON daadwerkelijk de beste optie voor u is.

Onze mening over IQWOON als hypotheekverstrekker

Onze mening over IQWOON zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van IQWOON?