"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij ING

 (2021)

ING

ING logo

ING is een Nederlandse bank die ook internationaal actief is en onderdeel uitmaakt van de ING Groep. ING levert verschillende financiële diensten, waaronder bancaire producten, beleggingsproducten, levensverzekeringen en pensioenen. De bank communiceert graag dat het een bank is voor iedereen; jong en oud, arm en rijk, zzp'ers, mkb'ers, Corporate Clients, Grootbedrijf en Instellingen. De slagzin van de bank luidt niet voor niets 'voor wie vooruit wilt', dit heeft namelijk betrekking op iedereen.

Geschiedenis van ING

De oudste rechtsvoorganger van de ING is de Rijkspostspaarbank, dit bedrijf werd in 1881 door de overheid als spaarbedrijf opgericht. De staat had naast de Rijkspostspaarbank ook de Postcheque- en Girodienst opgericht, de twee bedrijven fuseerde in 1986 tot de Postbank. Daarnaast is ook de in 1927 opgerichte Nederlandsche Middenstandsbank, de NMB, een belangrijke voorganger van het huidige ING. In 1989 werd de NMB namelijk samengevoegd met de Postbank, hierdoor werd in 1989 de NMB Postbank Groep gevormd. De naam ING ontstond toen in 1991 de NMB Postbank Groep fuseerde met de verzekeraar Nationale Nederlanden, zij gingen samen door onder de naam Internationale Nederlanden Groep, echter werd dit afgekort tot ING. De statutaire naam van de Internationale Nederlanden Groep werd vervolgens veranderd in ING Groep N.V.

Inmiddels is de ING uitgegroeid tot een van de grootste banken van Nederland, met ongeveer 8 miljoen rekeninghouders, 235 kantoren en meer dan 51.000 werknemers (13.141 in Nederland gemeten in 2017). Het hoofdkantoor van ING is gevestigd in Amsterdam.

Voor meer informatie over een hypotheek bij deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van ING. Bent u echter op zoek naar persoonlijke en onafhankelijke hulp met het vinden van de beste hypotheek bij uw situatie? Dan helpen wij u graag. Op basis van uw situatie bekijken wij welke hypotheek het beste bij u past. Klik hier om advies aan te vragen.

Onze mening over ING als hypotheekverstrekker

Onze mening over de ING bank zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van ING?