"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Florius

 (2021)

Florius

Florius logo

Florius is een Nederlandse hypotheekverstrekker en een merk van ABN AMRO Hypotheken Groep. Florius als handelsnaam is sinds 2007 in gebruik, de geschiedenis van Florius gaat echter veel langer terug. Florius heeft al ruim 400.000 mensen geholpen met hun hypotheek en staat voor hypotheken die met de klant meebewegen.

Geschiedenis van Florius

Florius heeft als hypotheekverstrekker 70 jaar evaring. In 1946 werd de Bouwspaarkas Drentsche Gemeente opgericht, dit bedrijf speelde in op het grote naoorlogse woningtekort door een smalle beurs aan te bieden om mensen aan een eigen woning te helpen. Dit bedrijf werd later Bouwfonds Nederlandse Gemeenten N.V. genoemd. Dit is in 2000 overgenomen door ABN AMRO BANK N.V. Sinds maart 2007 gaan de activiteiten verder onder de naam Florius. Door overnames worden portefeuilles van verschillende hypotheekverstrekkers aan Florius toegevoegd, waaronder Reaal, WoonNexxt hypotheken, MNF Bank, Albank, Direktbank Woning Hypotheken en Direktbank Praktijkvoorziening. Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Florius.

Florius biedt zijn hypotheekproducten aan via het intermediair, bent u geïnteresseerd in een hypotheek bij Florius dan kunt u via ons advies aanvragen. Wij bekijken dan of Florius als hypotheekvertrekker het beste bij uw situatie past en kunnen u vervolgens helpen een hypotheekproduct af te sluiten.

Onze mening over Florius als hypotheekverstrekker

Onze mening over Florius zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Florius?