"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Delta Lloyd

 (2021)

Delta Lloyd

Delta Lloyd logo

Delta Lloyd is een van de grootste verzekeraars van Nederland en biedt zowel in Nederland als in België bancaire- en verzekeringsproducten aan. Tot 2017 was Delta Lloyd N.V. een zelfstandig bedrijf, op 1 juni 2017 werd het bedrijf onderdeel van NN Group en gaat het verder als handelsnaam van Nationale-Nederlanden Bank N.V. Het bedrijf heeft ruim 3 miljoen klanten en 5200 medewerkers in Nederland en België, zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen er terecht voor onder meer verzekeringen, vermogensbeheer en pensioenproducten.

Geschiedenis van Delta Lloyd

De geschiedenis van Delta Lloyd gaat terug naar het jaar 1807, dit is het jaar waarin de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen werd opgericht in Amsterdam. Deze verzekeringsmaatschappij ging verder onder de naam Delta toen het ging samenwerken met de Amsterdamsche Maatschappij van Levensverzekeringen. In 1969 fuseerde Delta met Nedlloyd tot Delta Lloyd.

In 1973 nam het Britse verzekeringsconcern genaamd Commercial Union Delta Lloyd over, Commercial Union is tegenwoordig bekend als Aviva. In 1999 Fuseerde Delta Lloyd met OHRA, hierdoor werd het fusieconcern in staat de markt vanuit twee verschillende kanalen te bedienen. Het nieuwe concern heette aanvankelijk Delta Lloyd Nuts Ohra, deze naam werd echter nog twee keer aangepast en werd uiteindelijk in 2014 Delta Lloyd N.V. Op 5 oktober 2016 deed NN Group een onverwachts bod op alle aandelen van Delta Lloyd, voor €5,40 per aandeel werd er tussen de twee bedrijven overeengekomen. Op 1 juni hield Delta Lloyd N.V. definitief op te bestaan, Delta Lloyd is nu een handelsnaam binnen de dienstverlening van NN Group. 

Voor meer informatie over een hypotheek bij deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Delta Lloyd. Delta Lloyd biedt zijn producten enkel aan via het intermediair, mocht u interesse hebben in een hypotheek bij Delta Lloyd dan kunt u bij ons advies aanvragen. Wij bekijken dan voor u of een hypotheek bij Delta Lloyd de beste keuze is bij uw situatie en kunnen u helpen een hypotheek bij deze hypotheekverstrekker af te sluiten.

Onze mening over Delta Lloyd als hypotheekverstrekker

Onze mening over Delta Lloyd zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Delta Lloyd?