"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Centraal Beheer

 (2021)

Centraal Beheer

Centraal Beheer logo

Centraal Beheer is een merk van Achmea die verzekeringen en financiële producten aanbiedt. Centraal Beheer is opgericht in 1909 in Amsterdam, al ruim 100 jaar helpen zij mensen met hun diverse productaanbod. Tegenwoordig kan men bij Centraal Beheer terecht voor schade- en inkomensverzekeringen, spaar- en beleggingsproducten, hypotheken en pensioenen. Sinds 1995 is Centraal Beheer onderdeel van Achmea.

Over Centraal Beheer

De meeste mensen kennen Centraal Beheer door hun 'Even Apeldoorn bellen' campagne. Deze campagne ging in 1985 van start en is tegenwoordig nog steeds actief. Centraal Beheer heeft een grote rol gespeeld in de vormgeving van de Nederlandse Sociale Zekerheid, zij waren de uitvoerende organisatie achter de ziektewet, ongevallenwet en kinderbijslagwet. Van oudsher is Centraal Beheer dan ook een verzekeraar. Sinds 2015 wordt Centraal Beheer steeds meer een financiële dienstverlener, dit was ook het jaar waarin Centraal Beheer is gestart met het verkopen van zijn producten en diensten via het intermediair.

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Centraal Beheer. Mocht u interesse hebben in een hypotheek van Centraal Beheer dan helpen wij u graag te ontdekken of een hypotheek bij deze hypotheekverstrekker de meest geschikte optie is bij uw situatie. U kunt kosteloos en geheel vrijblijvend advies bij ons aanvragen via onze hypotheekadvies aanvragen pagina.

Onze mening over Centraal Beheer als hypotheekverstrekker

Onze mening over Centraal Beheer zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Centraal Beheer?