"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij BNP Paribas

 (2021)

BNP Paribas

BNP Paribas logo

BNP Paribas is een van de grootste bankgroepen ter wereld met vestigingen in ruim 73 landen en een totaal van ongeveer 193.000 medewerkers. Voornamelijk in Europa is BNP Paribas een gevestigde naam. Van origine is BNP Paribas een Franse bank met Nederlandse wortels, de bank is namelijk voortgekomen uit de 'Bank van Parijs en de Nederlanden', dat in 1872 opgericht werd in Parijs. Het huidige BNP Paribas is ontstaan in het jaar 2000, toen Banque Nationale de Paris en Paribas fuseerde.

Over BNP Paribas

BNP Paribas Nederland is sinds 1864 in Nederland actief. Op dit moment heeft het bedrijf ongeveer 1000 medewerkers en biedt het een breed scala aan financiële producten en diensten, zowel op particulier als op zakelijk niveau. BNP Paribas biedt met hun internationale netwerk in meer dan 80 landen een wereldwijde expertise en combineert dit met de lokale marktkennis om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor meer informatie over BNP Paribas en bijvoorbeeld hun bedrijfsstructuur verwijzen wij u naar de 'over BNP Paribas' pagina op hun website.

Onze mening over BNP Paribas als hypotheekverstrekker

Onze mening over BNP Paribas zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van BNP Paribas?