"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij BLG Wonen

 (2021)

BLG Wonen

BLG Wonen logo

BLG Wonen is een Nederlandse hypotheekverstrekker die naast hypotheken ook andere woongerelateerde financiële producten en diensten aanbiedt. De historie van BLG Wonen gaat ruim 64 jaar terug, in 1954 werd namelijk door de gemeentes Geleen, Limbricht, Stein en Munstergeleen een Limburgse hypotheekverstrekker genaamd 'Bouwfonds Limburgse Gemeenten' opgericht. De Limburgse roots zijn nog steeds voelbaar, BLG Wonen werkt namelijk vanuit één centrale gedachte: iedereen de kans geven om een huis te kopen.

Over BLG Wonen

De belofte van BLG Wonen luidt: voel je thuis. Deze belofte zit sinds 1954 verweven in de bedrijfscultuur van BLG Wonen, dat in de 64 jaar dat het actief is van een lokale Limburgse hypotheekverstrekker uitgegroeid is tot een nationale speler met meerdere woon gerelateerde producten. BLG Wonen is onderdeel van De Volksbank, een bank die sinds 2013 volledig in handen is van de Nederlandse staat. BLG Wonen vindt persoonlijke aandacht en deskundig advies zeer belangrijk, vandaar dat ze hun producten verkopen via onafhankelijke adviseurs. Dit doen zij met de overtuiging dat een lokale onafhankelijke adviespartij de klant het beste kent en gericht kan adviseren. Meer informatie vindt u op de website van BLG Wonen.

Onze mening over BLG Wonen als hypotheekverstrekker

Onze mening over BLG Wonen zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van BLG Wonen?