"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij bijBouwe

 (2021)

bijBouwe

bijBouwe logo

bijBouwe is in het najaar van 2015 gestart met het verstrekken van hypotheken. Zij waren destijds de eerste partij waarbij mensen online hun hypotheek konden regelen, zelfs zonder tussenkomst van een adviseur indien gewenst. bijBouwe is een merk van het in 2003 opgerichte bedrijf Dynamic Credit, die beleggers koppelt aan de hypotheekmarkt. bijBouwe zet zich dagelijks in om samen met hun klanten te zoeken naar manieren om hypotheken directer, makkelijker en voordeliger af te kunnen sluiten.

Over bijBouwe

bijBouwe maakt het voor consumenten mogelijk om buiten een bank om een hypotheek online af te sluiten. Volgens het bedrijf scheelt dit veel tijd, geld en gedoe. bijBouwe stelt dat zij huizenkopers online binnen 10 minuten een persoonlijk hypotheekaanbod kunnen presenteren. U mag zelf kiezen of u binnen dit proces een onafhankelijk hypotheekadviseur inschakelt, advies bij bijBouwe aanvraagt of dat u zonder hypotheekadvies uw hypotheek afsluit.

Wilt u meer weten over deze hypotheekverstrekker dan verwijzen wij u naar de website van bijBouwe. Bent u geïnteresseerd in een hypotheek bij bijBouwe dan helpen wij u graag te ontdekken of een hypotheek bij bijBouwe daadwerkelijk de beste keuze is bij uw situatie. U kunt kosteloos en geheel vrijblijvend hypotheekadvies bij ons aanvragen.

Onze mening over bijBouwe als hypotheekverstrekker

Onze mening over bijBouwe zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van bijBouwe?