"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Attens Hypotheken

 (2021)

Attens Hypotheken

Attens Hypotheken logo

Attens Hypotheken is sinds september 2015 actief als hypotheekverstrekker. Attens Hypotheken is een handelsnaam van Attens Hypotheken B.V., een initatief van Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V. Het bedrijf richt zich binnen zijn dienstverlening op mensen die werken of gewerkt hebben in de sector zorg en welzijn. Een hypotheek bij Attens is dan ook exclusief beschikbaar voor de ruim 2,5 miljoen deelnemers van Pensioenfonds Zorg & Welzijn. De hypotheek heeft naar verluid aantrekkelijke kenmerken specifiek voor deze doelgroep. Attens Hypotheken heeft al ruim 9.000 mensen geholpen met een hypotheek.

Over Attens Hypotheken

Attens Hypotheken is ontwikkeld met medewerking van PGGM&CO. Dit is een ledenorganisatie binnen de sector zorg en welzijn die zich inzet voor mensen die in de zorg werken of gewerkt hebben. De organisatie ondersteund deze mensen hun balans in het leven te bewaren, plezier in het werk te behouden of te verhogen en een prettige oude dag te ervaren. Attens Hypotheken heeft de leden van deze organisatie gevraagd naar hun wensen op het gebied van hypotheken en deze vertaald naar een hypotheek speciaal voor deze sector. De hypotheken die Attens verstrekt komen uit het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Dit pensioenfonds is verantwoordelijk voor de pensioenen van twee miljoen (oud-)medewerkers in de sector zorg en welzijn.

De naam Attens staat voor 'attent', ze vinden dat mensen die werkzaam in de zorg een attentie verdienen. Bijzondere mensen in bijzondere financiële omstandigheden, zoals Attens Hypotheken ze omschrijft. Attens Hypotheken zegt rekening te houden met deze omstandigheden en wilt het voor deze doelgroep mogelijk maken een huis te kopen. Zo kunnen een onregelmatigheidstoeslag en inkomsten uit nul-urencontracten meetellen voor de berekening van de leencapaciteit, komen artsen in opleiding ook in aanmerking voor een hypotheek en verlaagt Attens automatisch de rente bij aflossing.

Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Attens Hypotheken.

Onze mening over Attens Hypotheken als hypotheekverstrekker

Onze mening over Attens Hypotheken zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Attens Hypotheken?