"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheek bij Allianz

 (2021)

Allianz

Allianz logo

Allianz group is een van de grootste verzekeraars ter wereld met ruim 85 miljoen klanten in 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers. Van oorsprong is Allianz een Duitse verzekeringsmaatschappij dat in 1890 is opgericht in Berlijn. Allianz in Nederland is onderdeel van Allianz Benelux N.V. en is ontstaan in 2003 na het samenvoegen van de verzekeraars Royal Nederland en Zwolsche Algemeene. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam waar 1200 medewerkers werken. In Nederland heeft Allianz ongeveer 1,3 miljoen klanten.

De geschiedenis van Allianz

Allianz is opgericht in 1890 in Berlijn. Aan het einde van de 19e eeuw opende Allianz al een nevenkantoor in Londen. Pas na de Tweede Wereldoorlog kwamen daar vestigingen in Parijs (jaren '50, Italië (jaren '60) en in Nederland, Spanje, Brazilië en de Verenigde Staten (jaren '70) bij. Deze uitbreidingen werden voortgezet in bijvoorbeeld Oost-Europa en gingen samen met diverse overnames. Allianz Nederland is ontstaan in 2003 na het samenvoegen van de verzekeraars Royal Nederland en Zwolsche Algemeene. Voor meer informatie over deze hypotheekverstrekker verwijzen wij u naar de website van Allianz.

Sponsoring

Allianz is mede-financier van het Duitse stadion Allianz Arena, is hoofdsponsor van het ATP toernooi Allianz Swiss Open en beheert Allianz Nederland Kunstcollectie, een initiatief waarmee men vooral startende kunstenaars ondersteunt.

Onze mening over Allianz als hypotheekverstrekker

Onze mening over Allianz zult u hier binnenkort kunnen lezen, op dit moment zijn wij druk bezig om deze mening te formuleren.

Hypotheek aanvragen

Interesse in een hypotheek
van Allianz?