"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Welke bank biedt de laagste rente?

 
bezoekers zeggen hiermee geholpen te zijn
 
keer gelezen

Dit varieert. Banken en andere financiële instellingen hebben vaak een ruim productaanbod. Per product varieert de hypotheekrente. Er is daarom niet één bank die altijd het de laagste hypotheekrente aanbied.

Wij bieden u een online vergelijktool aan om de huidige rentetarieven op hypotheken te vergelijken. Zo heeft u inzicht in welke banken en andere financiële instellingen op dit moment de laagste hypotheekrente aanbieden.

Voorwaarden zijn misschien wel belangrijker dan de rentetarieven

Staar u niet enkel blind op de rentetarieven. Sommige banken bieden hele scherpe tarieven aan maar kennen daarnaast minder uitgebreide voorwaarden. Goede voorwaarden bij uw lening kunnen u veel voordeel bieden. Wij adviseren daarom niet altijd naar de laagste rente te kijken, maar voornamelijk ook de geldende voorwaarden te vergelijken.

Wij helpen u graag de beste hypotheekdeal bij uw situatie te vinden en af te sluiten. U kunt een kosteloos en geheel vrijblijvend inventarisatie- en kennismakingsgesprek aanvragen door ons te bellen, een email te sturen of via ons online formulier vrijblijvend hypotheekadvies aan te vragen. Onze onafhankelijke adviseurs staan voor u klaar.