"Wij helpen u, op  onafhankelijke wijze, de  beste hypotheekdeal
 te sluiten"

Hypotheekrente blijft dalen!

  Patrick Barkey
  27-06-2018
 
keer gelezen

Voor de vierde, achtereenvolgende maand verlagen geldverstrekkers hun hypotheekrentes, iets wat men niet had verwacht na het laagterecord in december afgelopen jaar. De verwachting was dat het laagste punt bereikt was en dat de hypotheekrentes weer zouden stijgen, maar niets lijkt minder waar!

Na de historisch lage rentestand van afgelopen jaar werd verwacht dat de rentes in 2018 zouden stijgen. Begin 2018 zijn de rentes dan ook licht gestegen, maar al snel werd wederom de daling ingezet. Geldverstrekkers verlagen massaal de rentes en de gekte op de huizenmarkt zal hierdoor aanhouden. 

Nu deze daling van de rentestanden aanhoudt, blijft het voor de consument aantrekkelijk om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Dit kan men doen door te verhuizen of over te sluiten. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw hypotheek!

Vergelijk de rente
Bent u benieuwd naar de actuele rentestanden van alle geldverstrekkers in Nederland? Ga dan verder naar onze vergelijkingstool. U kunt de rentes van alle geldverstrekkers vergelijken en hiermee kiest u altijd de laagste rente en dus de beste hypotheekdeal! 

Bereken uw maximale hypotheek
U kunt nu ook zelf uw maximale hypotheek berekenen met onze eenvoudige rekentool. Hierdoor krijgt u binnen een paar stappen te zien hoe veel u kunt lenen. Benieuwd naar uw maximale hypotheek? Ga dan naar onze rekentool en volg de stappen. 

Vraag vrijblijvend advies aan
Wij helpen u graag bij het kiezen van de beste hypotheekdeal. Vraag vrijblijvend advies aan van één van onze adviseurs en wij helpen u bij het realiseren van de hypotheekdeal die bij u past!