TOP 5 LAAGSTE RENTE:

 

Variabel 1,76%
1 jaar 1,65%
5 jaar 1,70%
10 jaar 2,05%
20 jaar 2,55%
30 jaar 3,05%

* Onder voorbehoud van rentewijzigingen

Dit informatieportaal is een partner van
hypovoordeel.
Hypotheekrenteofferte.nl >> De site voor
hypotheek informatie, rentetarieven en tips bij
het vergelijken van hypotheken.

Voer a.u.b. een woord in om te zoeken.

Hypotheekvormen

Annuïteiten hypotheek

De annuïteiten hypotheek is interessant voor mensen die lage lasten in de beginperiode belangrijk vinden, bijvoorbeeld starters die nog niet zoveel verdienen, maar in de toekomst een hoger inkomen verwachten.

Lees meer over de Annuïteiten hypotheek 

Lineaire hypotheek

De lineaire hypotheek lijkt het meest op een normale lening. Bij een lineaire hypotheek los je eenvoudig in gelijke delen af. Gaan we uit van de gebruikelijke looptijd van 30 jaar, ofwel 360 maanden, dan los je per maand dus 1/360e deel van je hypotheekschuld af.

Lees meer over de Lineaire hypotheek 

Aflossingsvrije hypotheek

Bij de Aflossingsvrije hypotheek lost u uw hypotheek niet af. U betaalt alleen rente over uw hypotheek. Hierdoor heeft u meer inkomen om te besteden.

Lees meer over de Aflossingsvrije hypotheek 

Bankspaarhypotheek

Vanaf 1 januari 2008 kan bij banken belastingvrij worden gespaard voor pensioen en hypotheek. Dit moet de consument, die nu alleen gebruik kan maken van verzekeringsproducten, financiële voordelen opleveren, zo is de bedoeling.

Lees meer over de Bankspaarhypotheek

Spaarhypotheek

De Spaarhypotheek bestaat uit een hypothecaire geldlening en een levensverzekering. Bent u op zoek naar een hypotheek die u maximale zekerheid biedt, dan is de Spaarhypotheek een goede keuze.

Lees meer over de Spaarhypotheek

Hybridehypotheek

De Hybride Hypotheek is een hypotheek waarbij u kapitaal opbouwt in beleggingsfondsen, de Hypotheekrenterekening of een combinatie van beide. Bent u op zoek naar een flexibele hypotheek, waarbij u de combinatie van beleggen en verzekeren kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen, dan is de Hybride Hybride Hypotheek een goede keuze.

Lees meer over de Hybridehypotheek

Bijzondere hypotheken

Het aanbod van verschillende hypotheekvormen is enorm; maar welke hypotheek past nu het beste bij mij? Dat is meestal de eerste vraag die bij mensen opkomt op het moment dat zei een eerste (starters)woning willen kopen, een volgende woning aankopen, een woning verbouwen of een hypotheek willen oversluiten.

Omdat ieders persoonlijke situatie anders zal zijn, is er altijd wel een hypotheekvorm (of een combinatie van verschillende hypotheekvormen) die het beste past bij uw eigen unieke levensstijl en daarbij het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Vaak zijn er ook situaties die om een bijzondere hypotheekvorm vragen. Bijvoorbeeld als u als starter voor het eerst een eigen huis wilt kopen, of als u als ouder uw kind wilt helpen met het kopen van een huis. Voor deze situaties vindt u hier de informatie over diverse bijzondere hypotheekvormen:

  • starterhypotheek
  • ouder-kind hypotheek
  • krediethypotheek
  • seniorenhypotheek
  • ondernemershypotheek
  • buitenlandhypotheek
  • recreatiehypotheek

Lees meer over deze bijzondere hypotheken

Levenhypotheek

De levenhypotheek is gebaseerd op een levensverzekering. U betaalt hypotheekrente en een verzekeringspremie. Met de verzekeringspremie spaart u een kapitaal bij elkaar waarmee u aan het einde van de looptijd de hypotheek aflost. Mocht u voor het einde van de looptijd overlijden, dan keert de verzekering een bedrag uit waarmee uw nabestaanden de hypotheek geheel of gedeeltelijk kunnen aflossen.

Lees meer over de Levenhypotheek

Levenhypotheek o.b.v. beleggingspolis

De Levenhypotheek o.b.v. beleggingspolis is een hypothecaire geldlening die gecombineerd wordt met één van de eerste beleggingsverzekeringen in Nederland. Bent u op zoek naar een hypotheek die u aflost door middel van een beleggingsverzekering, dan is deze vorm van de levenhypotheek een goede keuze.

Lees meer over de Levenhypotheek o.b.v. beleggingspolis

Beleggingshypotheek

De Beleggingshypotheek is een uiterst flexibele hypotheek waarbij u vermogen opbouwt door middel van beleggingen. Bent u op zoek naar een hypotheek, waarbij u uw beleggingen optimaal kunt afstemmen op uw persoonlijke situatie, dan is de Beleggingshypotheek een goede keuze.

Lees meer over de Beleggingshypotheek

Bereken uw Maximale Hypotheek

Uw Bruto Jaarinkomen:
meer info

Bruto Jaarinkomen van uw partner:
meer info

Financiële verplichtingen per jaar:
meer info

Maximum hypotheek

(Click voor aanvraag)

Check mijn bestaande
hypotheekvoorstel!