TOP 5 LAAGSTE RENTE:

 

Variabel 1,76%
1 jaar 1,65%
5 jaar 1,70%
10 jaar 2,05%
20 jaar 2,55%
30 jaar 3,05%

* Onder voorbehoud van rentewijzigingen

Dit informatieportaal is een partner van
hypovoordeel.
Hypotheekrenteofferte.nl >> De site voor
hypotheek informatie, rentetarieven en tips bij
het vergelijken van hypotheken.

Voer a.u.b. een woord in om te zoeken.

ING hypotheken

De oprichting van ING als één bedrijf startte in 1990. In dat jaar vervielen in Nederland de wettelijke belemmeringen voor fusies tussen verzekeraars en banken. Dat was voor verzekeraar Nationale-Nederlanden en het bankbedrijf NMB Postbank Groep aanleiding om te gaan onderhandelen over een fusie. De fusie tot Internationale Nederlanden Groep kwam in 1991 tot stand. In marktkringen werd de naam al snel ingekort tot I-N-G. Dat deed de onderneming besluiten om de statutaire naam te veranderen in ING Groep N.V. Sinds 1991 is ING uitgegroeid van een Nederlands bedrijf met enige internationale activiteiten tot een multinationale onderneming met Nederlandse wortels. Deze groei werd gerealiseerd via een combinatie van autonome groei, zoals het vanaf de grond opbouwen van ING Direct, en verschillende grote acquisities.

In haar korte bestaan is ING uitgegroeid tot de veelzijdige internationale onderneming. ING gaat op deze weg voorwaarts door in de bestaande business uitstekend diensten te verlenen en door een focus op vier groei gebieden, bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.


Wat is de mening van Hypotheekrenteofferte.nl over ING:

Deze bank heeft volgens het oordeel van onze adviseurs alles wat een goede financier moet hebben. Voorlegposten zijn mogelijk, een zeer aantrekkelijk variabel tarief en legio mogelijkheden tot het geven van kortingen op het geldende tarief. Ook het assortiment is zeer ruim te noemen en zodoende is deze bank zeker een aanrader.

ING Hypotheken

Interesse in een ING hypotheek?

Bereken uw Maximale Hypotheek

Uw Bruto Jaarinkomen:
meer info

Bruto Jaarinkomen van uw partner:
meer info

Financiële verplichtingen per jaar:
meer info

Maximum hypotheek

(Click voor aanvraag)

Check mijn bestaande
hypotheekvoorstel!