TOP 5 LAAGSTE RENTE:

 

Variabel 1,76%
1 jaar 1,65%
5 jaar 1,70%
10 jaar 2,05%
20 jaar 2,55%
30 jaar 3,05%

* Onder voorbehoud van rentewijzigingen

Dit informatieportaal is een partner van
hypovoordeel.
Hypotheekrenteofferte.nl >> De site voor
hypotheek informatie, rentetarieven en tips bij
het vergelijken van hypotheken.

Voer a.u.b. een woord in om te zoeken.

Argenta hypotheken

Argenta is een bankverzekeringsgroep en is actief in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Haar specialiteit is het aanbieden van spaarrekeningen en het verstrekken van hypotheken. Argenta, de vijfde grootste financiële instelling en prijsbreker in België, werd opgericht als financieringsmaatschappij in 1956, gespecialiseerd in persoonlijke leningen. In 1964 heeft zij toestemming gekregen om op te treden als depositokas. Argenta zette een distributienetwerk van zelfstandige agenten op. Om de aangetrokken spaargelden aan te kunnen wenden, specialiseerde zij zich in hypotheken. Vervolgens heeft Argenta een breed net van voltijdse, voor het merendeel zelfstandige agenten uitgebouwd. In 1974 werd Argenta Verzekeringen (Aras) opgericht, dat levens- en brandverzekeringen aanbood. Daarnaast is Argenta in 2004 gestart met het aanbieden van internetspaar-en betaalrekeningen via het intermediair.

Inmiddels is de Argenta Groep een snelgroeiende Belgische bank-verzekeraar met een balanstotaal van EUR 35,5 miljard en ruim 2000 medewerkers.

Argenta Spaarbank in Nederland richt zich met een internetspaarrekening en internetbankrekening tot in Nederland woonachtige natuurlijke personen boven de 18 jaar. Zij werkt nauw samen met professionele adviseurs. Deze adviseurs verzorgen nooit geldtransacties, maar wel de eerste klantenaanmelding waarna de klant alle bancaire transacties zelf regelt via internet. Op deze manier combineert Argenta op de professionaliteit van de lokale adviseur met de voordelen van internet. Internet verschaft u het gemak van bankieren; 24 uur per dag, waar u ook bent.


Wat is de mening van Hypotheekrenteofferte.nl over Argenta:

Argenta heeft in een korte periode een aanzienlijk marktaandeel weten te veroveren binnen Nederland. Het nadeel van deze bank is dat de hypotheekaanvraag nooit met de bank direct geregeld wordt. Het beheer en de administratie van de hypotheken in Nederland heeft Argenta uitbesteed aan de hypotheekservicers Stater en Quion, waardoor er nog wel eens vertraging opgelopen kan worden in het aanvraagproces. De tarieven en het assortiment zijn zeer positief te noemen.

Argenta Hypotheken

Interesse in een Argenta hypotheek?

Bereken uw Maximale Hypotheek

Uw Bruto Jaarinkomen:
meer info

Bruto Jaarinkomen van uw partner:
meer info

Financiële verplichtingen per jaar:
meer info

Maximum hypotheek

(Click voor aanvraag)

Check mijn bestaande
hypotheekvoorstel!