TOP 5 LAAGSTE RENTE:

 

Variabel 1,76%
1 jaar 1,65%
5 jaar 1,70%
10 jaar 2,05%
20 jaar 2,55%
30 jaar 3,05%

* Onder voorbehoud van rentewijzigingen

Dit informatieportaal is een partner van
hypovoordeel.
Hypotheekrenteofferte.nl >> De site voor
hypotheek informatie, rentetarieven en tips bij
het vergelijken van hypotheken.

Voer a.u.b. een woord in om te zoeken.

ASR Verzekeringen hypotheken

De ASR verzekeringsgroep is in 1997 ontstaan nadat het concern Stad Rotterdam (bestaande uit de verzekeraars Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen) Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse overnam. De nieuwe naam ASR was een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam. In 2000 nam de Fortis groep ASR Verzekeringsgroep over. De verzekeringsactiviteiten van Fortis bestonden tot dat moment uit de verzekeraars Amev, Ardanta en Falcon. De afkorting "ASR" bleef in stand om de verzekeringsactiviteiten aan te duiden, en stond nu voor AMEV en Stad Rotterdam. In 2003 voegde Fortis de verzekeraars AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend samen tot één nieuwe verzekeraar: Fortis ASR, onderdeel van Fortis Verzekeringen Nederland.

De geschiedenis van deze nieuwe algemene verzekeraar gaat ver terug in de tijd. Zo liggen de wortels van AMEV in het jaar 1847 en werd Stad Rotterdam Verzekeringen al in 1720 opgericht.

Sinds 3 oktober 2008 is Fortis Verzekeringen Nederland in handen van de Nederlandse Staat gekomen. Op 21 november 2008 maakte minister Wouter Bos de nieuwe naam van Fortis Verzekeringen Nederland bekend: ASR Nederland. Fortis ASR ging  sindsdien verder onder de nieuwe naam ASR Verzekeringen. Vanaf 25 januari 2013 is de naam gewijzigd naar a.s.r. 

Sponsoring

Tussen 1991 en 2013 hebben ASR en haar voorgangers (Stad Rotterdam, Fortis) de voetbalclub Feyenoord gesponsord. In het laatste halfjaar heeft a.s.r. haar plek op de Feyenoord-shirts nog een halfjaar cadeau gedaan aan Diergaarde Blijdorp.  


Wat is de mening van Hypotheekrenteofferte.nl over ASR Verzekeringen:

In de "oude" losstaande formaties was het een stuk prettiger samenwerken. Ieder onderdeel (lees: maatschappij) had haar eigen specialiteit. Er werden zelfs offertes van de diverse onderdelen (maar dus één en dezelfde moedermaatschappij) naast elkaar gelegd om tot de meest gunstige hypotheekconstructie te komen. In de nieuwe formatie is het moeilijker "de juiste weg" te vinden. De afdelingen worden te groot en het "persoonlijke contact" met de hypotheekacceptant is ‘zo goed als’ verdwenen.

ASR Hypotheken

Interesse in een ASR hypotheek?

Bereken uw Maximale Hypotheek

Uw Bruto Jaarinkomen:
meer info

Bruto Jaarinkomen van uw partner:
meer info

Financiële verplichtingen per jaar:
meer info

Maximum hypotheek

(Click voor aanvraag)

Check mijn bestaande
hypotheekvoorstel!