TOP 5 LAAGSTE RENTE:

 

Variabel 1,76%
1 jaar 1,65%
5 jaar 1,70%
10 jaar 2,05%
20 jaar 2,55%
30 jaar 3,05%

* Onder voorbehoud van rentewijzigingen

Dit informatieportaal is een partner van
hypovoordeel.
Hypotheekrenteofferte.nl >> De site voor
hypotheek informatie, rentetarieven en tips bij
het vergelijken van hypotheken.

Voer a.u.b. een woord in om te zoeken.

Meer over hypotheekrenteofferte.nl

Hypotheek en huis. Twee begrippen binnen de hypotheekwereld die nauw met elkaar samenhangen. Het kopen van een huis is een belangrijke stap in je leven. Het afsluiten van een hypotheek is daarbij voor velen nog steeds een struikelblok waar men tegen op ziet. Welke hypotheek moet ik hebben? Wat zijn de verschillen tussen de hypotheken? Wat zijn de actuele hypotheekrentetarieven en waar kan ik mijn hypotheek het beste afsluiten?

De markt van hypotheken en financiële dienstverleners is continu in beweging. Een hypotheek van heden is niet te vergelijken met een hypotheekproduct uit de jaren '60. Ook het aantal hypotheekaanbieders verandert continu. De oude hypotheek en geldverstrekkers krijgen meer en meer concurrentie. Online hypotheek aanbieders rukken op. De traditionele hypotheekverstrekkers spelen hier weer handig op in. Ook tussenpersonen (de zogenaamde intermediair) bieden volop hypotheken aan. Wat zijn de voordelen van een hypotheek via een tussenpersoon en wat zijn de nadelen?

Hypotheekrenteofferte.nl verzamelt al het hypotheeknieuws en de belangrijkste hypotheekwetenswaardigheden. Zo kun je het afsluiten van je hypotheek (of hypotheek oversluiten) op een goede manier voorbereiden, informatie verzamelen en de mogelijkheden verkennen.

Bereken uw Maximale Hypotheek

Uw Bruto Jaarinkomen:
meer info

Bruto Jaarinkomen van uw partner:
meer info

Financiële verplichtingen per jaar:
meer info

Maximum hypotheek

(Click voor aanvraag)

Check mijn bestaande
hypotheekvoorstel!